lørdag 28. april 2012

Nike-smell

Jeg prøver alltid å se etter andre merker på treningstøyet, spesielt når jeg er ute og reiser. Og så hender det at en Asics-trøye eller en Adidas-tights får bli med hjem. Men så blir det med det. Tøyet blir liggende underst i haugen av treningsklær i skapet...

Å gå inn i en butikk som har bra utvalg i Nike, for ikke å si fire-fem etasjer fulle av lekkert treningstøy i de sprekeste fargene, er farlig.

Med en gang du kommer inn, fanges du inn av den høye musikken, får lyst til å danse og gjøre alt på én gang.Og så blir man litt fristet av de lakserøde joggeskoene, som garantert (det er argumentet, nemlig) blir en slager i vår og sommer. Like fine til jeans, som til shorts og skjørt og you name it.


Eller en ny langermet genser, som sikkert blir god å ha siden det tross alt ganske ofte er et kjølig drag i lufta i Sandnes.


Og ja, til tross for at svimmelheten enda ikke har sluppet taket, var jeg ute på en rolig 8,6 km tur i formiddag. Kjente det litt i låra underveis, men greit tempo gjorde at det ble en fin førstegangs-tur etter London maraton for seks dager siden.Tror det blir noen rolige turer de neste ukene. Kroppen har godt av det. Ikke er det noen løp jeg skal rekke heller i nærmeste framtid. Berlin er fem måneder unna. Jeg har god tid.

7 kommentarer:

 1. Godt å ha god tid! Selv har jeg bare 5 uker og de verste, lange turene før meg. Misunner deg shoppingspree. Selv stikker jeg innom G-Sport og XXL omtrent en gang i uka men synes utvalge er elendig når det gjelder trenningstopper. Må ta meg en tur ut av Norge kanskje?

  SvarSlett
  Svar
  1. Du klarer de fem ukene, you go, girl ;-) har trua på deg. Du er systematisk og trener bra:-)

   Slett
 2. Jeg gleeeder meg til London om noen uker. Er elendig på shopping, bortsett fra treningsutstyr da;-) Hvordan er prisene ift. Norge nå?

  SvarSlett
  Svar
  1. Rundt 25-30 pund for t-skjorte med lange ermer og 70-100 for joggiser. Vil si det er 30-40 prosent billigere. Livestrong-produkter var veldig billige:-)

   Slett
 3. Snaisne sko og genser....utrulig kor motivasjonen kan blomstre med litt nytt "støff". Eg og e i gong med løpingen igjen og det er herlig

  SvarSlett
 4. Alltid kjekt med nytt tøy, ja:-) godt å være i siget igjen. 8,6 km i går og 7 rolige i dag. Tar første langtur (16-18) på tirsdag, tenker jeg;-)

  SvarSlett
 5. Alltid kjekt med nytt tøy, ja:-) godt å være i siget igjen. 8,6 km i går og 7 rolige i dag. Tar første langtur (16-18) på tirsdag, tenker jeg;-)

  SvarSlett