lørdag 28. april 2012

Nike-smell

Jeg prøver alltid å se etter andre merker på treningstøyet, spesielt når jeg er ute og reiser. Og så hender det at en Asics-trøye eller en Adidas-tights får bli med hjem. Men så blir det med det. Tøyet blir liggende underst i haugen av treningsklær i skapet...

Å gå inn i en butikk som har bra utvalg i Nike, for ikke å si fire-fem etasjer fulle av lekkert treningstøy i de sprekeste fargene, er farlig.

Med en gang du kommer inn, fanges du inn av den høye musikken, får lyst til å danse og gjøre alt på én gang.



Og så blir man litt fristet av de lakserøde joggeskoene, som garantert (det er argumentet, nemlig) blir en slager i vår og sommer. Like fine til jeans, som til shorts og skjørt og you name it.


Eller en ny langermet genser, som sikkert blir god å ha siden det tross alt ganske ofte er et kjølig drag i lufta i Sandnes.


Og ja, til tross for at svimmelheten enda ikke har sluppet taket, var jeg ute på en rolig 8,6 km tur i formiddag. Kjente det litt i låra underveis, men greit tempo gjorde at det ble en fin førstegangs-tur etter London maraton for seks dager siden.



Tror det blir noen rolige turer de neste ukene. Kroppen har godt av det. Ikke er det noen løp jeg skal rekke heller i nærmeste framtid. Berlin er fem måneder unna. Jeg har god tid.

7 kommentarer:

  1. Godt å ha god tid! Selv har jeg bare 5 uker og de verste, lange turene før meg. Misunner deg shoppingspree. Selv stikker jeg innom G-Sport og XXL omtrent en gang i uka men synes utvalge er elendig når det gjelder trenningstopper. Må ta meg en tur ut av Norge kanskje?

    SvarSlett
    Svar
    1. Du klarer de fem ukene, you go, girl ;-) har trua på deg. Du er systematisk og trener bra:-)

      Slett
  2. Jeg gleeeder meg til London om noen uker. Er elendig på shopping, bortsett fra treningsutstyr da;-) Hvordan er prisene ift. Norge nå?

    SvarSlett
    Svar
    1. Rundt 25-30 pund for t-skjorte med lange ermer og 70-100 for joggiser. Vil si det er 30-40 prosent billigere. Livestrong-produkter var veldig billige:-)

      Slett
  3. Snaisne sko og genser....utrulig kor motivasjonen kan blomstre med litt nytt "støff". Eg og e i gong med løpingen igjen og det er herlig

    SvarSlett
  4. Alltid kjekt med nytt tøy, ja:-) godt å være i siget igjen. 8,6 km i går og 7 rolige i dag. Tar første langtur (16-18) på tirsdag, tenker jeg;-)

    SvarSlett
  5. Alltid kjekt med nytt tøy, ja:-) godt å være i siget igjen. 8,6 km i går og 7 rolige i dag. Tar første langtur (16-18) på tirsdag, tenker jeg;-)

    SvarSlett