mandag 30. april 2012

Motivation boosters

Mange kloke ord kommer fra tidligere maraton-helter, og i siste utgave av Runner´s World, står noen av dem.

I´ve learned that finsihing a marathon isn´t just an athletic achievement. It´s a state of mind; a state of mind that says anytning is possible. John Hanc, Running authorYou have to forget your last marathon before you try another. Your mind can´t know what´s coming. Frank Shorter, Olympic championIf you are losing faith in human nature, go out and watch a marathon. Kathrine Switzer, Women´s marathon pioneer.

I don´t think about the miles that are coming, I don´t think about the mile I´m on right now, I don´t think about the miles I¨ve already covered. I think about what I´m doing right now, just being lost in the moment. Ryan Hall, Olympic marathoner

Anyone can run 20 mils, it´s the next 6 that counts. Barry Magee, Olympic marathon bronze.Hvilket er din favoritt?

11 kommentarer:

 1. Jeg likte det første veldig godt. Jeg tror på det:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Enig! Og den siste - det er noe med det å bruke hodet de siste 9-10 kilometrene når det røyner på som verst, både i topplokket og beina. Det fikk jeg smertelig erfare for ei drøy uke siden under London Marathon. Men det gikk:-)

   Slett
  2. Enig! Og den siste - det er noe med det å bruke hodet de siste 9-10 kilometrene når det røyner på som verst, både i topplokket og beina. Det fikk jeg smertelig erfare for ei drøy uke siden under London Marathon. Men det gikk:-)

   Slett
 2. Den første er nok en favoritt her òg. Og DU er en favoritt. Virkelig en inspirasjon.

  SvarSlett
  Svar
  1. Første er min favoritt også, og den siste.. hehe. Tusen takk for fine ord, det setter jeg pris på. Kjekt hvis bloggen er til inspirasjon:-)

   Slett
 3. Takk! JEg trengte dette. Stockholm om 33 dager. Gruer og gleder meg samtidig. Helt enig med den siste og med det at maratonløping er ikke bare løping du jobber like mye med hode som med beina. Og alt den treninga i forkant det trenger en stark person. Alle kan fullføre maraton (det spørs om tida da) men bare noen få klarer de forberedelser som kreves til å løpe maraton!

  SvarSlett
  Svar
  1. Helt sant, Ania:-) Vi er stayere som driver med dette...

   Slett
 4. Min favoritt er Ryan Hall. Det høres ut som en fornuftig måte å gripe det hele an på. Jeg gleder meg stort til å debutere på distansen i Stockholm om kun kort tid.....

  SvarSlett
  Svar
  1. Ikke dumt, ikke dumt. Get lost in Stockholm.. Mistforstå meg rett:-) lykke til, ikke lenge igjen nå..

   Slett
 5. Eg går for Frank Shorter......han høyres ut som ein reflektert mann.

  SvarSlett
  Svar
  1. Shorter er klok. Og i dag, 8 dager etter de vonde kilometrene, er alt glemt:-)))

   Slett