mandag 7. oktober 2013

På sykestua

Neida, ikke på sjukehuset og ikke til legevakta, kun en liten svipptur innom fysioterapeuten i ettermiddag. Jeg pådro meg nemlig en strekk da jeg var ute og løp fredag. Etter 10 km kjente jeg det "nykket" til i hamstringen, altså bakside lår, men klarte, etter litt gåing og stans, å løpe 6-7 km til i greit tempo. Men - har kjent at det er noe på baksiden, selv om det ikke har gjort veldig vondt.

Bedre å sjekke en gang for mye, enn ikke å sjekke i det hele tatt, tenkte jeg, og fikk innpass hos en dyktig fysioterapeut på kort varsel (ringte i formiddag, lå på benken et par timer senere).

Konklusjon: Lett strekk, men nok til at det måtte settes en del nåler. NY overhodet ikke i fare, jeg kan løpe igjen i morgen - i dag er jeg så stiv på bakside lår pga nålinga...

Oppgaver fram til NY, streng beskjed fra fysio: Tren utfall - dype, lange steg og bekkenhev, og ikke bråspurting. Det siste er iallfall veldig lett å overholde...:-)

Ikke lenge igjen til avreise nå, faktisk bare 24 dager. Tre dager senere løper jeg igjen gjennom New Yorks fem bydeler.

Glimt fra 2011:2 kommentarer:

  1. Huff - ble litt bekymret over den tittelen der... Godt det ikke er noen fare! (c: Nedtellingen har for alvor startet nå. Ivrig som en fole!

    SvarSlett
  2. Ja, overskriften kan skremme de fleste. Bank i bordet. Føler meg pigg i dag etter alle nålene i går, så i dag blir det 10 km progresjonsløp på programmet. Om jeg ikke kjører en intervall denne uka, skal jeg nok overleve. Viktigste er å ta vare på hamstringen, og løping rett fram er ingen fare, så lenge det ikke bråstoppes og bråstansen som ved spurting, iflg fysioterapeuten.

    SvarSlett