søndag 27. oktober 2013

Enda mer nedtrapping

Da er siste halvlange tur gjennomført. Programmet sa 60-75 minutter rolig løp, og det ble det. 60 minutter presis, og 11.2 km. 5.22 i snitt per kilometer, er ikke superrolig, men ikke superfort heller, og jeg startet virkelig rolig for å kjenne litt på overskuddet i beina den siste halvtimen. Det er alltid en god følelse å klinke til litt de siste kilometrene, for å kjenne at spruten i muskultaturen er der.Lørdag formiddag brukes veldig ofte til jobb for min del, men ikke denne lørdagen. Da ventet arbeidsøkta litt senere på ettermiddagen, og jeg benyttet en tidlig formiddagstime til å slentre av gårde i det herlige høstværet. Det er ikke herlig med regn, men det er herlig med lett yr, null vind og nydelige omgivelser. Høsten er virkelig undervurdert (sier sommermennesket meg..).
Fredag var jeg også på beina en kort, rolig tur, også i henhold til programmet, som da sa 45 minutter rolig løp. Før ettermiddagsjobb fredag, løp jeg sammen med Oddveig i Sandtangen på Bryne - i mine øyne Jærens svar på Central Park:-)

Rolig og rolig... Skravla går i ett, og jeg måtte mer enn én gang minne oss på om at vi måtte roe ned. Dess mer vi pratet, dess fortere gikk beina..10 kommentarer:

 1. Nå er det ikke lenge igjen, one week to go:-) Spennende, spennende! Lykke til me de aller siste forberedelsene! Du er god:-):-)
  Eline

  SvarSlett
  Svar
  1. I like måte. Rart at det er så nær, nå...:-)

   Slett
 2. Nå er det ikke mer vi får gjort - herfra er det egentlig bare hvile som er viktig. Fy flate dette blir moro! God tur over, så ses vi forhåpentligvis der. (c:

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, det samme:-) Satser på en kaffe/te-break:-)

   Slett
 3. Hei Trude! Etter å ha fulgt deg en stund må jeg bare si hei. Jeg er nyfrelst løper siden i sommer og har saumfart nettet etter gode løpeblogger. Jeg snublet innom din og først så jeg headingen og bildet og tenkte bare "ånei ikke en rosaløpeblogger" og klikket meg videre. Men så dukket du stadig opp når jeg søkte etter ting og jeg har nå lest hele bloggen din og har fulgt deg lenge. GODT JOBBA! Ditt karakterbyggingsinnlegg ligger nå som favoritt og jeg leser det når jeg trenger et spark bak. Fy søren så flink du har vært! Lykke til i New York Maraton! :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk - og skinnet kan bedra:-) Er ikke mye rosa over meg, av og til kanskje, men tar ikke meg selv så høytidelig. Ærlighet varer lengst:-) Takk igjen for at du stikker innom, hyggelig "å hilse på".

   Slett
 4. Så fine bilder, elsker å løpe på høsten det er så nydelig og temp helt passe. Synes 5:20 tempo er kjemperaskt men skjenner godt at det er venskalig å løpe veeeeldig langsomt har ikke tolmodighet til det heller. Krysser fingrene for deg på Søndag

  SvarSlett
 5. Svar
  1. Takk, skulle likt å visst at ei sprek oslodame kom bak meg da det gjenstår fire-fem km...:-)

   Slett