onsdag 9. oktober 2013

Seks nye nåler

I dag var jeg igjen innom Bryne FKs sykestue, og fysioteraperut Runar har bare så kontroll. Jammen ikke rart det ikke er noen spillere på skadelista, veldig dyktig mann, der altså.

– Hvor kjenner du det nykker mest?

– Der, svarte jeg, og pekte på et punkt øverst på bakside lår?

I løpet av to sekunder satt nåla der den skulle, og det gjorde vondt. Akkurat slik det skal gjøre, ifølge Runar. Han satte to rader med tre nåler i hver, og hver andre til tredje minutt, vridde han litt på de, så jeg kunne kjenner hvordan muskelen roet seg.Helt etter oppskriften og ingen fare for resten av oppkjøringa(denne uka igjen) og nedtrappinga til New York.

Nå er den videre planen at jeg skal løpe som normalt, ingen grunn til ikke å gjøre det, ifølge den fagkyndige. Psykisk viktig også, dette, om ikke annet. Strekken jeg pådro meg for fem dager siden er av den letteste sorten, heldigvis.Neste torsdag settes nye nåler, og jeg får muligens litt instruksjon i taping, hvis jeg føler det må til.

Det beste av alt - jeg var den minst pysete han hadde hatt på kontoret. Fotballspillere, altså....4 kommentarer:

 1. Nåler gjør underverker!
  Har du noe mål for NY eller blir det 'koseløp'? Hvor mange maraton ghar du egentlig løpt nå?

  SvarSlett
  Svar
  1. Målet settes etter noen km løping, når jeg kjenner på dagsformen. Håper å kanskje klare 3.49, men du vet jo at det er vanskelig å spå når man løper så langt. Dette blir mitt sjuende maraton siden debuten i NY for to år siden:-) Skal ha ett til i år, faktisk, og 3 neste år... London, Berlin og Athen i 2014 og et lokalt i 2013.

   Slett
 2. Hei! Håper at det går bra med deg? Snart NYCM nå! Hvilket maraton skal du løpe her? Undheim 6t? Ser kjekt ut!
  Hilsen Eline

  SvarSlett
  Svar
  1. Tenkte på Undheim, ja. selv om det er uka etter NY. Løp i fjor, og det var veldig kjekt. Alt fint, siste langtur gjennomført nå:-)

   Slett