lørdag 31. mars 2012

For alltid 29

Annette heter min spreke og flotte kollega i SATS, og i fjor vår kjørte vi konseptet "Nike training for runners" sammen over 10 uker.

Hun er utdannet ernæringsfysiolog og har en super blogg med det treffende navnet For alltid 29. Der får du blant annet gode treningstips, samt gode ernæringsråd.


Fra mars i fjor på SATS Sandnes, i matchende antrekk.

8 kommentarer:

 1. Ha, ha, har akkurat samme antrekk :-D Selvfølgelig fordi jeg har hatt samme time. Rette etter påske kjører jeg igang med SATS Running Club; uteløpegrupper. Gleder meg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Husker jeg steila litt da jeg så antrekket første gang, og så ble man vant til den sterke fargen på tightsen...:-) Nå er det jo knall for alle penga. Var vi kanskje på samme kurs på Bislett i januar i fjor, da? Jeg sa nettopp nei til å ha utendørs på SATS Sandnes, orket ikke å binde meg opp på faste timer pga egen løpetrening... Next year:-))

   Slett
 2. Trudis! Påkrevd med kaffe denne sesongen altså. Eller er de i ulike divisjoner nå? Skal du til Østlandet i løpet av sesongen- så er det kaffe eller vin på gang! Du er alltid velkommen hit til meg:-) Ha en strålende helg! Klem Kristin

  SvarSlett
  Svar
  1. Selvsagt. Jeg skal prøve å skaffe en oversikt over når jeg skal østover. Av og til litt vanskelig å vite om det er jeg eller kollegaen min som drar til de ulike kampene. Men jeg skal gjøre mitt:-)

   Slett
 3. Treningskonseptet hørtes utrolig bra ut! Er det uteløpegrupper? Fantastisk bra tiltak - på mitt treningssenter har vi utesyklingsgrupper, men ingen løpegrupper desverre

  SvarSlett
  Svar
  1. I fjor var det innendørs, med løpsspesifikke styrke- og kondisjonsøvelser. I år satser SATS også på utendørs løpegrupper.

   Slett