søndag 19. februar 2012

Snø, storm og sol

Våknet opp til snødekt hage og snø på veiene. Sola varmet imidlertid utover dagen, og da jeg i tillegg skimtet at sykkelstien jeg pleier å løpe på, var fri for det hvite, ble mølletur kjapt erstattet med en tur utendørs.

På med to lag superundertøy og gamle, egentlig pensjonerte, joggesko. 
På grunn av gårsdagens halvmaraton-distanse, var utgangspunktet en rolig tur med maks 5.30 i snitt. Men slikt er visst vanskelig å få til for tiden. Med musikk i ørene og små solstreif, går beina nesten av seg selv.
 Det ser jo ganske så idyllisk ut, men fem-seks minutter senere var det full snøstorm. 
Bildene er tatt ved Bråsteinvannet, Sandnes.

  
Etter 5,5 km viste klokka 28 minutter og en snittfart på rundt 5.00 per kilometer, litt i overkant kjapt i forhold til det jeg hadde tenkt skulle være restitusjon. Tanken på tre løpefrie dager pga at vinterfjellet venter i morgen, fikk meg likevel til å opprettholde samme fart resten av turen.

Garmin Forerunner 610, hadde aldri klart å holde på motivasjonen uten.

Sju-åtte minutter fra endestasjonen, ble sola plutselig borte, og den siste halvannen kilometeren måtte gjøres unna i snøstorm (som heldigvis ble kortvarig).

Lite lystig løpevær, men heldigvis ikke så langt igjen.

Satser på at det bare ble et kjapt møte med «Kong Vinter» denne søndagen, og at det snart er tid for å løpe i lettere tøy. 

Nke har mye flott også i sin 2012-kolleksjon. Freshe farger som blir kule til våren, eller hva? 


Ha en fin fastelavnssøndag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar