lørdag 1. mars 2014

Ny pers på 10 km

Jaggu ble det ikke pers med nærmere 40 sekunder, da jeg i dag løp Orremilå, som er et herlig arrangement på Jæren. Igjen kræsjet det med jobb, så jeg stilte til start 2 timer før alle andre, og ble satt i gang av denne fine karen. Jan Refsnes er en ildsjel av de sjeldne, jeg blir i godt humør av å prate med slike positive mennesker. Kona stiller hvert år opp med hjemmelaget havresuppe til slitne løpere, som jeg vet settes stor pris på. Klart Jan stilte opp til en aldri så liten "selfie" etter målgang.45.51 (tror den gamle var 46.29)  lyder den nye rekorden og det var jammen godt jeg endelig fikk se 45-tallet. Det har vært et mål siden vinteren 2012, da jeg for første gang løp under 50 minutter, med 46.43, tror jeg det var. Så forbedringen har ikke vært veldig stor, men så har jeg heller ikke prioritert å trene for så "korte" distanser - eller kanskje er det rett og slett bare at jeg ikke evner å presse meg mer... Det dreier seg om å være lengre og lengre utenfor komfortsonen, der har jeg nok enda noen steg å gå.....Forbedringen fra 2011 til 2012 var imidlertid stor, fra 52.30 til 46.43.

HER kan du lese om fjorårets løp, da ble tida 46.31, også det ny pers.

Da jeg deltok for første gang, i 2011, var det få deltakere, kun et tjuetalls, mens det de to siste årene har vært et stort tilsig. Både i 2012, 2013 og i år, har antall deltakere oversteget 100 på 10 km-distansen. Det arrangeres også 5 km og barneløp samme dag.

9 kommentarer:

 1. Grattis Trude! Jeg syns det er utrolig imponerende av deg at du stiller i så mange løp, med egen start. Jeg er definitvt avhengig av feltet og stemingen for å presse ut all sitronsafta!

  SvarSlett
  Svar
  1. Alternativet er å ikke løpe, så da blir jo valget lett. Men jeg synes det er ganske tungt å ikke ha noen å henge bak... Satser på det neste gang, og at det bringer meg under 45 minutter som er målet.

   Slett
 2. Det er så utrolig bra og vel fortjent!!! grattis ;-)

  SvarSlett
 3. Gratulerer med ny fin rekord!

  SvarSlett
 4. Så utrolig kjekt! Gratulerer så mye, den magiske 45-grensa er nå. Vanvittig bra:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg løp jo alene, så jeg satser på at neste gang, når jeg er i et felt, at jeg kan dras ytterligere 52 sekunder ned.,,44.59 - der tror jeg for øvrig min kapasitet ligger. Verken mer eller mindre..:-)

   Slett
  2. Ja klarer du dette alene er jeg overbevist på at 44:59 ( minst) kommer i et felt;)

   Slett