søndag 9. februar 2014

Etter den søte kløe..

.. kommer selvsagt den sure svie. Hyggelig pressefest, og tilhørende vorspiel med gode kolleger - kanskje ikke den beste oppladningen for nesten to timers løping dagen derpå..Idéen om å løpe inn fra Sandnes til Stavanger for å hente bilen, synes ikke like god i dag, som i går... 18 lange kilometer (trodde dette var maks lengde). Men må man ha bilen tilbake, så må man ha bilen tilbake. I stedet for å gå ned til busstoppet, vente, ta bussen til Sandnes sentrum, vente, ta toget til Stavanger, og gå ned til parkeringshuset der bilen ble parkert lørdag ettermiddag - vel, da falt valget på å løpe.


Snaut seks kilometre er passert, da telefonen ringer, og jeg benytter anledningen til dagens treningsselfie, med Gandsfjorden i bakgrunnen. Det er fem kilometer igjen til Viking stadion, og derfra vet jeg at det går radig innover mot Stavanger.Jeg prøver å holde igjen på tempoet, men etterhvert som jeg blir varm i trøya, går beina litt av seg selv, og egentlig tenker jeg at det bare er «koselig» å løpe i lett ruskevær, selv om det aldri så mye er dagen derpå. 18 km skal jeg greie.


13 kilometer passeres like før Vaulen (tror jeg), og det ser ut som sola skal bryte gjennom. Regnet har iallfall gitt seg. Jeg ser på klokka og tenker at det bare er 5 kilometer igjen, altså en snau halvtimes løping.


Løper forbi denne markeringen  og klokka viser 14.5 km - hey - vent, det kjenner jeg jo igjen fra Stavanger maraton i august, da jeg løp delvis på samme trasé som i dag. Det betyr jo at det minst er 5,2 k km igjen til jeg er framme ved bilen... Da blir det jo nesten 20 km, istedet for 18.... 

Men jeg er i siget, så det får bare stå til. Innrømmer at den siste 230 meter lange bakken (ja, jeg målte) var ganske tung i dag. Stoppet opp ved Breiavatnet for å knipse enda et motiv, og da gjenstod bare 300 meter ned til bilen...


Distanse: 19,8 km
Tid: 1.47
Gjennomsnitt per km: 5.25
 
 

2 kommentarer:

  1. Jeg må le litt; 5:25min/km i nesten 20km DAGEN DER PÅ??? Det er jo helt sjukt ;-) Well done!

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, det kan du jammen si.. Det var tungt i starten, men så kom formen og humøret seg:-)))

      Slett