tirsdag 4. februar 2014

Sko-inspo

Ingenting er som løpesko i kule, freshe farger, og vårens nyheter er også av det kule slaget. Jeg har ett par med sorte løpesko (Adidas Boost, de brukes sjelden...).

Om man løper fortere med disse på beina, sier imidlertid ikke fabrikanten noe om...

Nike Womens Air Pegasus +30

Ny utgave av Nikes mest solgte løpesko. Imponerende og slitesterk mengdetrenigssko for løpere med nøytralt eller underpronert steg. Mesh overdel med god mellomfotstøtte. Mellomsåle i spenstig Curshion med Nike Zoom Air i sålen i hælen.Nike Womens Lunareclipse +3 

Toppmodellen i Dynamic Support-serien, med sensasjonell støtdemping, stabilitet og komfort. Mellomsålen tilpasser pronasjonsstøtte etter behow. Dynamic Flywire i overdelen gir unik tilpasning og suveren passform.


Asics Gel Noosa Tri 9

Er en super lettvektssko med optimal løpsfølelse. Perfekt sko til tempo intervalltrening eller konkurranser. Spesialteknologier for triathol som hurtigsnøring og materiale i hælkappen. DuoMax gir pronasjonskontroll.Asics Gel Kinsei 5

En super mengdesko med god passform. Passer for personer emd en normal fot eller for de som underpronerer.Bilder knipset på G-sport Jæren på Jærhagen i Klepp. Thanks, Oddveig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar