søndag 1. desember 2013

Luke nummer 1 og juleønske nummer 1

Det er jammen ikke lett å plukke ut 24 treningsøkter/konkurranser av det som må nærme seg 250 i løpet av et år. Sånn gjennomsnittlig løper jeg 5 ganger i uka, og med 52 uker i året, lander jeg nok nærmere 250 enn 200. Vel, nok om det.

Jeg tenker å ta lukene i kronologisk rekkefølge, det vil si to luker fra januar, februar osv. Det er greit med system.Den første dagen i advent falt valget på fredag 4. januar. En kald og våt ettermiddag. Jeg hadde løpsavtale i Sandtangen på Bryne, et parkområde med utallige grusstier på kryss og tvers, men også en fin grusvei beine veien sørover. Jeg husker at klokka var nærmere fem, og regnet pisket på bilruta i det jeg svingte inn på parkeringsplassen. Man avlyser ikke en løpsavtale på grunn av dårlig vær, selv om jeg innrømmer at jeg var inne på tanken.Vel ute av bilen møter jeg blide Oddveig, hun tenker ikke på vær og vind på samme måte (men jeg har jammen blitt standhaftig i løpet av de siste årene..), så her var det bare å starte klokka og løpe av gårde innover. Vi bestemte oss for 5 km innover, og med et par kilometer uten lys langs veien, var det godt vi var to. Den fjerde dagen i 2013, og årets tredje løpeøkt var i gang.Motvind den ene veien og regn som slo mot ansiktet - 10 km fullført på 55 minutter. Lykkerusen da vi hadde 200 meter igjen til bilene og Oddveig legger inn en spurt og jeg henger meg på. For en fredag, for en inngang på helga.Jeg har hatt mange fine løpsinnganger til mange andre helger i året som snart er omme, men noen fredagsløpeturer sitter mer spikret enn andre. Som denne. På den tredje dagen i 2013.

Julegaveønske nummer 1

Nike har mange fine løpsjakker, og jeg har alltid sverget til Vapor-modellen, som er anvendelig året rundt. I høst kom Nike med enda en kjekk jakke, mer passende til denne årstiden, kanskje, siden den er både vind- og vanntett, samtidig som den har gode pusteegenskaper. I tillegg er den utrolig lett å ha på (jeg har prøvd, og ville nesten ikke ta den av igjen), og har fireveis strekk. Gulfargen gjør den jo også trafikksikker, slettes ingen ulempe. Dessuten har den fine, tekniske detaljer. Håper jeg har vært snill jente og at noen jeg kjenner godt, leser dette innlegget...

2 kommentarer:

  1. Gleder meg til å følge kalenderen!!

    SvarSlett
    Svar
    1. Så kjekt - jeg skal prøve etter beste evne med daglige oppdateringer, men noen ganger må det nok bli to på en dag:-)

      Slett