torsdag 24. desember 2015

God jul/Merry Christmas

Julaften - jeg har allerede vært ute på løpetur, som et ledd i forberedelsene til Dubai Marathon om fire uker.  I dag ble det 7 lynkjapp kilometre, for å teste farten. Den holdt helt inn. Jeg løp godt under fem minutter per km, og var klissvåt av svette da jeg kom tilbake. Det er varmt på Vestlandet til desember å være, rundt 8-10 grader, men en fæl vind.Julaften har for meg vært forbundet med jobbing, men i dag har jeg bare hatt hjemmekontor i noen timer og kost meg med både løpetur og god frokost med de to guttene mine. Denne julaften går jeg også inn i en ny epoke - jeg skal for første gang siden 2002 feire jul uten å være sammen med dem, det er veldig rart, litt trist, men samtidig realiteten av det å være skilt.
Jeg har mye å glede meg over og være takknemlig for - det tenker jeg stadig mer og mer over.


En liten 2015-kavalkade får vente noen dager til, i mellomtida gjenstår det å ønske en riktig god jul til alle mine lesere. Jeg satser på å ta dere med til spennende destinasjoner for nye løpemål også i 2016.

Avslutter julaften-innlegget med to bilder fra to gode løpsopplevelser i året som gikk.


 Prosjektleder Kathrine og meg etter Firenze maraton 29. november


Min gode løpevenninne Oddveig og meg etter Stavanger maraton 29. august

In English:


Christmas Eve - I have already been out on a short run, 7 K, with a high speed, just to check out that my legs are doing fine before my next marathon, which is in Dubai in only four weeks. And they really do. The weather is unusyaly hot in this part of Norway this time a year, 8-10 degrees, but very windy.  But as long as it is not snowing, I am satisfied.

This Christmas Eve is a bit special for me. For the first time I am going to spend it without my two boys, for the first time since they were born, in April 2003. It feels weird an sad, but is a part of being devorced. I am lucky to have many things that brings me joy in life, and I have to appreciate the fact of being healthy and that I can do almost whatever I want to.

In some days I will bring you highlights from the runningyear 2015, meanwhile I choose to share two pictures from two very good marathon-experiences together with two great women.

6 kommentarer:

 1. Riktig god jul og takk for en inspirerende løpeblogg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det, og i like måte. Kjekt å høre. Det gir motivasjon til å skrive enda flere innlegg i året som kommer.

   Slett
 2. Takk for mange gode innlegg gjennom dette året, og God jul til deg og dine!!
  Mvh Bloggleser Agne

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det, og fortsatt god jul til deg og din familie også:-)

   Slett
 3. Gleder meg til å følge bloggen din i 2016...kjempekjekt å lese løpsrapportene dine, men like gøy å lese om den daglige treningen...vi har så mye til felles...og jeg liker ærligheten din om hvordan det er å feire jul uten ungene...det er alt for mange blogger og facebookinnlegg som får en til å undre seg over om folk egentlig lever som Mr and Mrs Happy eller om virkeligheten er en annen...God jul til deg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, Kirsti. Jeg har ingen problem med å være ærlig:-) Kanskje kan det for noen virke som om jeg (og de andre som poster mange løpebilder) ikke gjør annet.. hehe. Lover å poste sannheten og kun den, også i 2016:-) Fortsatt god jul til deg og dine også, spreke dame.

   Slett