lørdag 18. oktober 2014

Nye favoritter

Høsten er ei fin løpetid, og spesielt på Vestlandet kan man holde det gående uten å kle altfor mye på seg. Kalde morgener blir fort varme etter et par kilometer, og da er det ikke nødvendig med å ha lag på lag på. Det er lett å bli for varm. Husker jeg ble fortalt en regel som sier at man skal kle seg som om det er 10 grader varmere enn den reelle temperaturen. Altså er det 0 grader, skal du tenke at det er 10 plussgrader.
 Morning glory i Sandtangen på Bryne

Vel - jeg har iallfall alltid likt Swix sitt superundertøy, og hadde flere varianter i skapet, før enda en fant veien her om dagen (min er fra G-sport Jæren - takk, Oddveig). Passe varmt til småkalde høstdager og supert å ha under en tynn fleece eller løpejakke på enda kaldere dager. Enda kjekkere er det når de langerma trøyene kommer med mønster, slik årets versjon har (den finnes også i rosa).

Rent, fint mønster på hvit bakgrunn og mørkeblå rygg (fra G-sport Jæren)

 Liker den mørkeblå ryggen.Torsdag morgen var det date med Oddveig kl 07.30  for å løpe det vi kaller «lettvinte kilometre», altså kilometre som bare bokføres nesten uten at du føler du har løpt dem, fordi du etter åtte timer på jobb i etterkant, har glemt ut at du faktisk har trent den dagen.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar