lørdag 4. oktober 2014

Berlin - slik var mitt tiende maraton

Da jeg også blogger for Runner´s World, og omtrent skriver et ukentlig innlegg på deres nettsider, tar jeg i dag den lettvinte løsningen. Hvis du vil lese om min ferd gjennom den tyske hovedstadens gater for seks dager siden, klikker du deg inn på følgende link:

Det tiende er i boks

Hvis du går med en maratondrøm i magen, ikke nøl med å melde deg på en tur med andre løpeglade maratondeltakere. Du får opplevelser for livet, og siden jeg bor i Sandnes, er det mest naturlig for meg å alltid dra på tur med reisearrangør nummer én, Sven Serigstad fra Bryne, som driver Rogaland Marathon Tour. Du får mange gode historier med på kjøpet, og treffer likesinnede - jeg har fått mange gode venner siden jeg hadde min første tur i november 20111. Stort sett arrangeres det turer til New York, London og Berlin - men Serigstad har også vært i flere andre storbyer, både europeiske og andre, opp gjennom årene.

 Beste maratonarrangør, som har løpt på under 2.30:-)

Er du klar for flere bilder fra sist helg i Berlin? Her er enda noen blinkskudd..

 Møte med maratonmestrene fra maratonbygda framfor noen, Undheim på Jæren. Beste mann  (Jarle Risa, helt til venstre) løp på 2.26, dårligste på 3.23.

 Aloha - møtte disse spreke karene først under frokostløpet lørdag, og jammen møtte jeg ikke han ene etter målpassering også, dagen etter.


På vei til startområdet, søndag morgen kl 07.40




 Kaffe må man ha - på Kufürstendamm dagen før dagen.




2 kommentarer:

  1. Gratulerer med vel gjennomført maraton! Man har ikke alltid dagen - om det er trening, løp eller annet. Vær stolt av at du løp deg gjennom 42,2 km med blytunge bein - det i seg selv er en bragd! :-)

    SvarSlett
    Svar
    1. Det er sant, jeg skal huske på det. Men innrømmer at jeg var en smule skuffa like etter. Heldigvis går det fort over:-)

      Slett