onsdag 22. oktober 2014

Asics Gel Evate 2

Tror fort dette kan bli mine nye favorittsko til mengdetrening. Har i alle år, så lenge jeg kan huske, sverget til Kayano fra Asics, en gammel traver som jeg har vært godt fornøyd med og som har fått bli med på mine fem første maraton (3 ulike par).

I den senere tid har jeg foretrukket en annen Asics-modell, nemlig DS Trainer, som i to ulike utgaver har unnagjort fem maraton, de også.

Så dukket denne fine modellen opp. Navnet er helt ukjent for meg, Evate 2, men navnet skjemmer ikke. Super komfort, lettere enn Kayano, omtrent samme vekt som DS Trainer (40-50 gram lettere), men mykere i sålen og den kjennes litt stødigere ut også, selv om jeg ikke har fått testet den så mye enda.Gleder meg til mange lange, rolige turer med disse på beina framover. Og faktisk er de kule til skjørt også - jeg er og blir en joggesko-junkie, uansett antrekk. Skoene er fra G-sport Jæren.

 Foto: Oddveig Odland, G-sportSkoene er fra G-sport Jæren. Foto: Oddveig Odland, G-sport

2 kommentarer:

  1. De så veldig gode ut! Asics er vel generellt gode sko, ihvertfall for mine bein ;)

    SvarSlett
  2. Jeg har hatt et par kayano som jeg forgudet.. så kjøpte jeg et par rosa i vår, ikke gode i det hele tatt, husker ikke helt navnet.. jeg overpronerer! Kjøpte nye isted, trodde det var kayanos men har tydeligvis tatt med feil hjem og ende med gel evate. Er disse like gode som kayano? Tusen takk på forhånd :)

    SvarSlett