tirsdag 27. september 2016

Snart i mål for september

#løpforthea, som startet 1. september, nærmer seg slutten. Inkludert i dag, gjenstår fire dager, der du kan løpe eller gå, til inntekt for Thea Steens minnefond.

Jeg aner ikke hvor mange som faktisk har hengt seg på,  men ifølge aktiviteten både på instagramkontoen, @lopforthea og Facebook-siden «Løp for Thea», er det flere hundre. Satser på at det stemmer.

Min intensjon med prosjekt #løpforthea er at det fortsatt skal eksistere, med mer fokus i enkelte måneder - som september har vært. Jeg håper at dere som har vært med og dere som ønsker å hive dere på, fortsetter å løpe og gå, samtidig som dere støtter et veldedig (og viktig) formål.

Fortsett med å dele treningsbilder eller annet, både på instagram og Facebook. Slikt inspirerer, uansett hvilket nivå man er på. Bruk de siste dagene aktivt, gå eller løp for å sanke kilometer. 1 km = 1 krone. Sluttsummen av antall km = antall kroner du bidrar med.

Beløpet kan betales via kontonummer eller Vipps, se informasjon nedenfor.

Vipps

«Thea Steens Minnefond har fått Vipps.
Det er mange av dere som har spurt etter Vipps for å kunne bidra til Minnefondet og #sjekkdeg, og nå er den endelig aktivisert.
Du søker opp Thea Steens Minnefond eller 51216 for å kunne overføre.
Tusen takk, igjen, til alle dere som gjør at vi sammen kan bidra til det viktige arbeidet for unge jenter og kvinners helse og framtidsmuligheter. Dere viser et utrolig engasjement og mye varme».

(Hentet fra Thea Steens minnefonds side på Facebook)


Kontonummer

1503.79.72816
  
(Hentet fra Thea Steens minnefonds side på Facebook)
Tusen takk for engasjementet.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar