tirsdag 10. juni 2014

Livstegn - bloggen er ikke død

Endelig - har hatt det supertravelt de siste fire-fem ukene, og derfor ikke hatt tid til å prioritere blogg. Det betyr likevel ikke at jeg ikke har løpt, for det har jeg. Selv om en lei leggstrekk satte meg ut 4-5 dager, har jeg jevnt over løpt 40-50 km hver uke siden Wings for Life Worldrun for fem uker siden.

Jeg har deltatt i Holmenkollstafetten, løpt intervaller, langturer og enkelte kortere, gode turer med moderat tempo. Kort sagt - jeg er fortsatt i løpeform:-)

Noe av årsaken til den stillestående bloggen, er jobben, som har bydd på mange reiser, samt at jeg har gitt ut bok om landets nest største sykkelritt, Nordsjørittet. Veldig stas, innrømmer det.

Håper å komme sterkt tilbake resten av måneden og sommeren, målet er innlegg annenhver dag....

Følg meg gjerne på instagram for oppdatering av løpeturer og livet ellers: @trudehaland - har lukket profil, men godkjenner de fleste:-)

Bildedryss fra den siste måneden i denne travle fruens liv: Holmenkollstafetten, etappe 7 - det var tøft, men veldig kjekt. Neste år løper jeg enda raskere...:-)

 Meg og Oddveig med kaffe på Stavanger lufthavn, avreise til Oslo ifm Holmenkollstafetten 10. mai.

 Løpetur fra Sandnes til Ålgård og tilbake, totalt 20 km. Stopp ved Figgjo. Nydelig dag i slutten av mai.

 Forfriskende drikke på lang løpetur. Godt med en 20-kroning i lomma..

Viktig å lufte løpeskjørtet sommerstid.

Stup i Sognsvann etter tre runder, fint det man rekker når man er på jobbreise, Kristi himmelfartsdag

 Jeg og Oddveig på morgenløpetur, som har blitt et fast rituale annenhver torsdag. Den usminkede morgenjoggesannhet.

Tur til en nut i Melsheia, noe må man gjøre når leggen slo seg vrang og man får løpeforbud i noen dager...Torsdag 5. juni var det duket for boklansering med egen pressekonferanse. Kjekt å endelig kunne vise fram det jeg har jobbet med i sene kvelds- og nattestimer utenom full jobb. Har vel lov å være bittelitt stolt? Boka om Nordsjørittet er skrevet sammen med Asgeir Lode, pensjonert journalist fra Stavanger Aftenblad, og gitt ut på Jæren Forlag, med Bjørn Moi i spissen (til høyre på bildet). Prosjektet er også i samarbeidet med organisasjonen Nordsjørittet. Vi er veldig fornøyed med produktet, ei kjekk bok som tar for seg det Nordsjørittet er for de fleste; Opplevelser. Mestring. Fellesskap. Her får du også bilder fra rittet, som startet helt tilbake i1998. Morsomme historier, statistikk og historikken bak organisasjonen og hva som har gjort rittet så populært. Løp og kjøp:-)

Lanseringsdagen ble travel, med pressekonferanse, som nevnt, radiointervju og innslag på TV Vest.
 Skal jeg sykle de 91 kilometrene fra Egersund til Sandnes selv, lørdag 14. juni? Ja, jeg skal delta for femte gang, sist var i 2011. Gleder meg til å sykle sammen med min 67 år gamle far, og turen skal bli en salig blanding av god trening og opplevelse, mestring og fellesskap.

2 kommentarer:

  1. Har savnet bloggen din, så godt du ikke har gitt den opp!! Gratulerer så mye som forfatter...så spennende å få en sånn mulighet...en løpebok beregnet for oss som har passert førti neste? Gleder meg i alle fall til å følge bloggen videre i sommer!

    SvarSlett
    Svar
    1. :-) Løpebok for "førtisser" neste:-) Skal gjøre mitt beste for å nå målsettingen om hyppigere oppdateringer enn hva tilfellet har vært den siste måneden.... Du imponerer, forresten, fytti. Imponert.

      Slett