torsdag 8. mai 2014

Holmenkoll-stafetten

Så er det tid for vårens vakreste løpseventyr igjen. Kan nesten ikke tro det bare er ett år siden sist jeg løp femte etappe, fra Forskningsparken, til Vinderen, omtrent 1300 meter på 5.06. Husker jeg var godt fornøyd med gjennomføringen.

Se fjorårets blogginnlegg her.
Lørdag er den femte, og forholdsvis greie etappen, byttet ut med en langt tyngre, nemlig sjuende. Jeg skal 1790 meter opp fra Slemdal til Besserud, og slik beskriver arrangøren netopp den etappen:Reiser i år, som i fjor, med Undheim, som stiller med tre lag. Ett i eliten, ett i menn senior og ett i kvinner senior-klassen. Så får vi se, da, om undertegnede klarer å løpe innenfor estimert løpstid, som er fra 6.00 - 11.00...

Tidlig på an i dag morges, sammen med Oddveig, for ei god løpeøkt i Sandtangen på Bryne. Fint å løpe når ikke alle andre er ute men jeg er ingen morgenfugl, noe bildet bærer preg av - for øvrig tatt etter endt løpetur. Oddveig skal løpe 10. etappe på lørdag, den lengste, som er 2840 meter lang, men går flatt og nedover.Skal du delta i Holmenkollstafetten og i så fall, hvilken etappe skal du løpe?

3 kommentarer:

 1. Ja her blir det også stafett i helgen. Jeg har den store glede å få løpe to etapper, nr 8 for det ene laget og nr 9 for det andre. Så kanskje får vi et glimt av hverandre på toppen. Jeg løper for GTI!

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjekt å få løpt to etapper da, når man først reiser til Oslo:-)

   Slett
 2. Hei Trude.
  Jeg lurer på hvor det blir av skoene jeg har kjøpt av deg på Bloppis.no.
  Forsøker å sende deg mail også, men får jo ikke noe svar...
  HVA SKJER??

  SvarSlett