mandag 29. august 2016

#løpforthea på 7-nutsturen og Sandnes halvmaraton

Hvor bra er ikke dette? Arrangøren av disse løpene gir et beløp for hver deltaker som melder seg på ved å bruke en egen kode. Les nedover og meld deg på.Det dukket plutselig opp en hyggelig melding før helgen, der arrangøren av 7-nutsturen i Sandnes 10. september og Sandnes halvmaraton (både 5, 10 og 21,1 km) 1. oktober, vil donere 100 kroner per deltaker som melder seg på et eller begge av disse arrangementene hvis de bruker en kode. Når du melder deg på, og kommer til siste steg av betalingsdelen, kan du velge:

For 7-nutsløpet: lop4thea

For Sandnes halvmaraton: lopforthea

 Slik ser skjermbildet ut - med voucher code øverst  - skriv inn lopforthea og trykk på «Bruk voucher»
 
Arrangør Thor Hesselberg skrev blant annet dette om sin motivasjon for å støtte prosjektet:

Min mor fikk blodkreft i fjor høst, og da jeg så du ville gjøre noe for kreftsaken, tenkte jeg at dette vil jeg støtte.

Jeg er selvsagt takknemlig for at Hesselberg er så raus og at det også er flere andre som engasjerer seg. Håper derfor at så mange som mulig,  som kanskje har vært i tenkeboksen for om de skal løpe et av de to ovenfornevnte løpene, kjapt tar utfordringen og hiver seg med.

Sandnes halvmaraton arrangeres i år for tredje gang, og jeg har deltatt én gang, det første året, i 2014. Løypa er 10,5 km som man løper to ganger, og den er variert og fint, går langs Stokkelandsvatnet i Sandnes, og det er både grus og asfaltunderlag. Du kan også løpe 5 eller 10 km, så her er det distanser som passer alle.

Når: 1. oktober kl 12.00

7-nutsturen starter fra Gramstad i Sandnes, og er 13 km lang, med mange fine topper, 7, selvsagt, å løpe opp på. 

Når: 10. september kl 10.00HER kan du lese om Hesselberg, som for få år siden var det han selv karakteriserer som sofagris, til å løpe sitt første halvmaraton i 2012, til nå å være en aktiv triatlet, som har gjennomført Norseman X-treme og også har gjort flere andre spennende ting, som å gå Amundsen-ekspedisjonen, altså 100 km på ski over Hardangervidda.

Følg @lopforthea på Instagram eller let opp «Løp for Thea» som har eget arrangement på Facebook. Der kommer det også en del informasjon framover, og nå er det bare tre dager igjen til startskuddet går.

Jeg håper du er klar - det er vi mange som er.

Etter målgang i Stavanger maraton, lørdag 27. august, sammen med Oddveig Odland

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar