tirsdag 20. oktober 2015

Amsterdam - slik gikk det

HER kan du lese om min løpsopplevelse i den hollandske hovedstaden.Og ja - man føler seg som en Superhero etter målpassering, selv om det primære målet ikke ble nådd.

Av og til er det sekundære også godt nok, men neste gang - da smeller det.

2 kommentarer:

  1. Kjempegøy å lese andre sine løpsrapporter fra Amsterdam - og kjekt å se bloggen din er tilbake igjen! har savnet den!
    Gratulerer med pers i alle fall, selv om du følte du hadde mer å gi. Synd at den første delen av løypa var så overbefolket...var nok atskillig bedre i startfeltet mitt, selv om det ble litt tråkling de første km for oss også...Jeg er helt utladet etter løpet, så noen ny maraton er ikke planlagt, men kan godt tenke meg tilbake til Amsterdam...liker både byen og arrangementet. Regner med at du har en ny en på trappene innen kort tid...der er du jammen god! Neste gang går det vegen; 3.39.39!!

    SvarSlett
  2. Heisan igjen og grattis med SUPERtid, jeg bøyer meg i støvet. Skal forresten børste støv av bloggen for alvor, nå når Runners World-prosjektet på en måte har kommet til en ende. JEg er på 3.39-nivå, det var forbaska at jeg måtte løpe sånn i kø. Snittida tilsier en sluttid på 3.40.40. Kjekt du synes det er kos å følge bloggen - skal innfri framover, håper jeg - både skrive- og løpsmessig. Og forresten - tror det blir Karmøy maraton, uten høy sigarføring på sosiale medier i forkant...

    SvarSlett