søndag 24. november 2013

Har funnet igjen farten

Hurra - etter noen litt variable treningsøkter etter hjemkomst fra New York, ble det et par ufrivillige hviledager denne uka. Det er sjelden jeg har tre løpefrie dager på rad, men slik er det av og til. I dag morges hadde jeg abstinenser og hadde i grunnen tenkt meg ei mil i moderat tempo før jeg skulle dra videre på jobb.


Kjente fort etter er par km at her var det bare å holde farten oppe, og under 50 minutter på 10 km på ei "ordinær" treningsøkt, er jeg veldig happy med. Farten er tilbake.  Da får det heller våge seg at denne uka kun teller 37,6 tilbakelagte kilometre.Har vært litt småbekymra, all denne "lapskaustreninga" de siste ukene - uten særlig mål og mening. Det er helt fint innimellom, men mye har gått på en slump.. Har bestemt meg for å vente et par uker til før jeg starter oppkjøring mot London 2014, fire måneder må være god nok tid. Har ikke bestemt meg for program, men tror jeg vil ha enda fastere rammer enn jeg hadde fram mot New York, enten det blir å følge et ferdigsnekret program slavisk, eller at jeg får hjelp til å sette opp et individuelt program. Må innrømme at det frister veldig å booke time hos Ingrid Kristiansen - har lyst å få til det neste gang jeg er i Oslo på jobb.

Hvilket program har du gode erfaringer med?


Slenger med et par bilder fra flotte Jæren - tenk at det kan være slik siste helga i november.3 kommentarer:

  1. Hei Trude! Jeg har vært hos Ingrid Kristiansen - det var veldig bra! Fikk et treningsopplegg som jeg skal følge fram til min maratondebut, og jeg merker forbedring og mestring allerede. :-) Lykke til!

    SvarSlett
  2. Det må jeg bare ta meg tid og råd til. Har veldig tro på jevnlig veiledning og bekreftelse på at man er i rute for å nå målet. Er veldig strukturert når det gjelder løping, så det tror jeg ikke blir noe problem å følge et "strengt" opplegg:-) Lykke ti, du også, hvor skal du debutere nå igjen?

    SvarSlett
  3. Planen er å debuterer i Oslo....men man vet jo aldri! :-)

    SvarSlett