fredag 27. september 2013

På med blå Swix

Ikke riktig vinter enda, men i dag var det kjølig nok til å ta fram den blå Swix-trøya, etter min erfaring, helt perfekt til å løpe bar i når det ikke er varmt, men heller ikke for kaldt - og dessuten uunværlig når det virkelig er kaldt ute - vi snakker nesten helårsbruk, iallfall på Vestlandet:-). Utrolig lett å ha på seg og transporterer svetten raskt.





Liker at den har kommet i fin-fin mørkeblå farge, istedet for den hvite, gjennomsiktige som har vært i butikkhyllene et par sesonger nå.



Denne ettermiddagen gikk med til ganske hard bakkeintervall-trening. Løp sammen med Oddveig innover i Sandtangen på Bryne, varmet opp i rundt 10 minutter (1.5 - 2 km løping), før vi dro til skikkelig med 10 bakkedrag. Valgt bakke er bratt, rundt 120-130 meter lang og suger skikkelig med krefter. Begge merket allerede etter 4-5 drag at låra stivnet til de siste 20-30 metrene mot toppen. Gikk 50 meter før vi løp en 700-800 meter lang runde før vi kom til bakken igjen. Slikt blir det kilometre av. Samtidig er det godt å få skikkelig restitusjon mellom hvert intensive drag - synes vi klarte å holde tempoet opp i samtlige 10 drag oppover. Nedtrappinga var rundt 1-1.5 km tilbake til parkeringsplassen.



I dag ble kameraet med i ryggsekken, så vi lekte oss litt etter all bakkeløpinga.


Behind the scenes




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar