søndag 3. august 2014

Nytt halvmaraton

For andre fredag på rad, ble trenings-halvmaraton gjennomført. Turen gikk rundt Frøylandsvatnet på Jæren og så løp vi 5 km ekstra, siden runden bare er litt over 16 km. Økta er selvsagt et ledd i oppkjøringen fram mot Athen i november, og derfor var min meddeltaker der, Oddveig Odland også med på turen. Det er mye morsommere å løpe langt når man er to, og denne ettermiddagen var det greit å ha noen til å pushe seg. Det gikk begge veier, for vi vekslet på å ha litt slitne bein.



Av og til er det ikke bare, bare, å dra rett fra travel jobbdag for å løpe 21, 1 km. Men det går, og det gir en god følelse og overskudd når det er unnagjort. Det er den vissheten og følelsen som driver meg til å løpe. Man orker mer og blir en bedre utgave av seg selv, ihvertfall gjelder det for meg.


Målet var å løpe litt fortere enn sist, da vi gjennomførte på 2.01. Etter en litt rolig start, gikk kilometeretidene veldig mye opp og ned, fra 6.15 til 5.30, opp til 5.50, ned til 5.30 igjen. De tre siste kilometrene ble imidlertid løpt med litt tempo, med 5.22, 5.11 og 5.03. Den avslutningen er jeg fornøyd med, det viser at det er litt futt i beina.






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar